Не важливо хто буде перерізати стрічку, важливо щоб роботи не зупинялись, – Василь Продан

24.04.2019

продан_каспрукНе встиг Олексій Каспрук після рішення суду повернутися на посаду, як одразу заявив, що у місті за 9 місяців нічого не робилося і воно перебуває у поганому стані.

Натомість, секретар Чернівецької міської ради Василь Продан нагадав Олексію Павловичу, що розбиті дороги, жахлива інфраструктура, проблемні комунальні підприємства залишилось у спадок саме від його 4-річного керування містом.

А за 9 місяців після відставки Каспрука у Чернівцях розпочався масовий ремонт доріг, відновилися роботи на багатьох об’єктах соціальної сфери, тощо.

Про це Василь Продан повідомив у програмі «Тема дня» на ТРК «Буковина».

«Кожен чернівчанин пам’ятає про те, що минулого року дороги тільки починали планувати робити, з 1 червня, але так і не почали робитися.  На момент припинення повноважень 26 липня був зроблений один тупик біля Лук’яна Кобилиці, приблизно 100 метрів. Це все, що було зроблено за 7 місяців 2018 року.

Всі бачать, що ми зробили за 5 місяців 2018 та за початок 2019 року. Вже 24 квітня ми могли би завершити  ділянку дороги на Героїв Майдану від Туристу до Щербанюка.  Робимо вже другу полосу Проспекту, там встелили вже нижній шар асфальту, зробили ділянки доріг на 30-ти вулицях. Я можу перераховувати і вулицю Білоусова, і Кармелюка, і Щербанюка, адже ми розробляємо вже документи і планували на цьому тижні оголосити тендер по  вулиці Щербанюка, а наступного тижня по Кармелюка», – зазначив Василь Продан.

Також секретар міської ради зауважив, що не важливо, хто буде урочисто відкривати той, чи інший об’єкт та перерізати стрічку. Головне, щоб всі роботи були виконані якісно та вчасно. А також додав, що ніколи на цьому не піарився.

«Робіт по місту зроблено багато і важливий їх результат.  А хто буде завершувати чи перерізати стрічку, то якщо ви помітили, я за ці 9 місяців жодного разу не ходив і не перерізав стрічки. Хоча й садочок відкривали, і багато робіт по дорогах зробили.

Якщо найближчим часом будуть завершені якісь роботи і хтось прийде перерізати стрічку, то – будь ласка, нехай приходить.  Та важливо, аби ці дороги були і ці роботи не зупинялися», – підсумував Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини