Це наш родинний біль, – Максим Бурбак про сімейний бізнес у Криму

29.03.2019

бурбакДнями інформаційний простір України вибухнув повідомленням, що рідний брат лідера парламентської фракції «Народний фронт» Максима Бурбака Олексій 75 разів з моменту окупації Криму їздив на півострів. Причому не завжди через українські пункти пропуску, а інколи через Росію. У зв’язку з цим навіть подали заяву до СБУ про вчинення Бурбаком злочину.

Але насправді для журналістів нашого видання ця сенсація не стала новиною, адже про бізнес Бурбаків в Криму ми писали ще в  2017-му році. Не дивно, що СБУ тоді ніяк не відреагували, як власне промовчить і зараз.

Не здивувала в даній ситуації і реакція Максима Бурбака. Якби бізнес в Криму мав хтось з політичних опонентів Максима Юрійовича, то звісно були б численні депутатські запити в СБУ, Генпрокуратуру, МВС. Але якщо це сімейний бізнес, то це просто як сказав лідер «Народного фронту» «родинний біль» і «велика печаль», а брат їздить туди щоб не втрачати зв’язки з друзями та близькими.

Тим часом бізнес Бурбаків в Криму процвітає. «Скай Плаза», яку колись очолював батько братів Бурбаків, а згодом переписали на тещу Олексія Бурбака Ольгу Борисову, все так же успішно працює. Наприклад за 2017 рік фірма мала 40 мільйонів рублів доходу, це орієнтовно 16,7 мільйонів гривень. Окрім того сплатили понад 2,5 мільйони рублів податків в бюджет країни-агресора.

Більше того, теща Бурбака віднедавна ще й причетна до РЖД (Російська залізна дорога). Вона стала співзасновницею ГО «Дорожня територіальна організація російського профсоюзу залізничників та транспортних будівників на кримській залізниці»
Ви мабуть скажете, що це неможливо. Яценюка нібито в Росії в розшук оголошували, на Максима Бурбака санкції накладали. Як пише Портнов «Яценюк і лідер парламентської фракції у вишиванках виступали з військово-патріотичними тезами, відправляли українців на фронт, будували загороджувальну від Росії стіну і висловлювали стурбованість репресіями кримських татар». Не може їх брат, однокласник та соратник по «Народному фронту» отак спокійно їздити туди-сюди та мати успішний сімейний бізнес в Криму, ФСБ ж «нє дрємлєт».

Чому ж не чіпають родину українських патріотів російські спецслужби?

Думаємо питання риторичне і відповіді очевидні.

Сергій Данильчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини