У Чернівцях поліцейські викрили чергову групу телефонних шахраїв

21.03.2019

шахрай_повідомл19 березня вранці на спецлінію «102» звернулася 77-річна чернівчанка з приводу дзвінка «телефонного» шахрая, який намагається виманити в неї гроші.

Невідомий по телефону представився сином, який нібито потрапив у ДТП і йому терміново потрібні кошти для «вирішення ситуації» з поліцейськими. Також шахрай повідомив, що за грошима приїде інший чоловік.

До заявниці Ситуаційним відділом ГУНП негайно скеровано працівників Управління карного розшуку ГУНП, СОГ Шевченківського відділення поліції та наряди УПП.

Поліцейські не допустили передачу грошових коштів зловмисникам, встановили особу 29-річного чернівчанина, якого шахраї підіслали до жінки, – повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

За вказаним фактом поліція проводить перевірку. Встановлюються учасники злочинної схеми.

Правоохоронці вкотре застерігають громадян бути обачними та не довіряти незнайомцям, які під різними приводами намагаються заволодіти чужими коштами.

Якщо невідомі особи телефонують з пропозиціями «вирішити» за грошову винагороду різні питання, у тому числі в поліції чи в інших правоохоронних органах – одразу повідомте на спецлінію «102».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини