На Буковині поліція упродовж години затримала трьох осіб, які катували жінку під час розбійного нападу (фото, відео)

21.03.2019

Нападники били та погрожували вбити жінку, щоб вона розповіла де зберігає гроші та коштовності

Сьогодні, 21 березня, приблизно о 5 годині ранку до поліції звернулася 52-річна жителька села Верхні Петрівці Сторожинецького району. Жінка повідомила, що троє невідомих осіб у масках проникли до її будинку, застосували до неї фізичну силу, зв’язали, нанесли тілесні ушкодження та, погрожуючи вбивством, відкрито заволоділи грошовими коштами, ювелірними виробами і побутовою технікою.

b91ff8c8-f350-41a1-bcb4-b2685f216dbd

На місце події одразу виїхали оперативники та слідчі обласного управління Нацполіції і Сторожинецького відділу поліції, наряди сектору реагування патрульної поліції, експерт-криміналіст та кінолог.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів оперативники упродовж години встановили всіх учасників злочину. Спільно із спецпідрозділом «КОРД» поліцейські затримали трьох осіб, причетних до розбійного нападу. Ними виявилися двоє жителів Івано-Франківської області, віком 42 і 49 років, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення особливо тяжких злочинів. Також затримано 43-річного місцевого жителя, який надавав інформацію та безпосередньо брав участь у вчиненні злочину.

94a221cb-6d3a-48e2-b77c-cecf700a0491

Останній намагався переховуватися вдома, де його і затримали правоохоронці. Злочинців з Прикарпаття поліцейські перехопили, коли ті намагалися покинути територію Буковини. У автомобілі злочинців виявлено та вилучено зброю, засоби маскування та інші речові докази.

aef1cd27-8039-4b28-b1d2-2922aa77b693

Зловмисників затримано в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває, – повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини