Наливайченко – Усі мародери, нинішні й попередні, будуть покарані! (відео)

19.03.2019

ВНЩодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко відповідатиме на запитання, що ставлять йому в соцмережах, – пише прес-служба Громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентина Наливайченка.

Наступне питання, яке дуже цікавить сьогодні українців, це скасування Конституційним Судом статті Кримінального кодексу про незаконне збагачення. Погоджуюсь, що в усьому світі немає такої статті, але існують інші алгоритми…

 В усьому світі є жорстке покарання за корупцію, за розкрадання бюджету. За копійку, вкрадену з бюджету, карають десятками років, а головне – конфіскацією вкраденого. Тому і в Україні була така важлива норма в Кримінальному кодексі, яка називалась кримінальна відповідальність за незаконне збагачення у владі.

Тому я виступаю і наполягаю, що треба повернути кримінальну відповідальність за збагачення у владі. А у зв’язку з останніми мільярдними розкраданнями Порошенка і його команди в оборонпромі маємо запровадити ще й кримінальне довічне ув’язнення за наживу на війні. Злочини профітерства на крові, за які так карає Хорватія. Ця країна, яка справилася з сербською агресією, стала членом ЄС, до цього часу не застосовує строки давності до злочинів, пов’язаних з наживою на війні та мародерством.

Хочу, щоб і в нас в країні ми запровадили таку саму жорстку відповідальність. І всі мародери – і нинішні, і попередні, які наживалися на війні, мають бути жорстко покарані, а все, що вони вкрали, маємо повернути до бюджету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини