Наливайченко вимагає термінового звільнення та притягнення до відповідальності силовиків, причетних до покривання корупції в ОПК

12.03.2019

наливайченкоКандидат у Президенти України Валентин Наливайченко вимагає термінового проведення засідання парламенту та звільнення керівників силових відомств, причетних до покривання корупції в оборонно-промисловому комплексі.

Так він відреагував на вчорашню публікацію частини журналістського розслідування Дениса Бігуса, у якому наведені факти підкупів силовиків та протиправного затягування слідства.

“Парламент має невідкладно провести засідання і заслухати керівників силових відомств. Вони мають бути негайно звільнені та понести покарання за покривання корупції на крові. Мова йде про підрив обороноздатності країни – про державну зраду. З того часу, як я пішов у відставку, президент Порошенко довів спецслужби до морального і професійного розпаду”, – наголошує Наливайченко.

“Українське суспільство і міжнародні партнери, які ці роки допомагали українській армії, мають одержати від влади чіткі і алекватні відповіді у вигляді відставок і посадок корупціонерів та тих, хто їх покриває”, – вважає Валентин Наливайченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини