Стало відомо, які вулиці у Чернівцях відремонтують першочергово

18.02.2019

ремонт дорогиМіська рада оголосила низку тендерів на поточний ремонт доріг. Про це у програмі «Чия правда?» на телеканалі«Чернівецький промінь» розповів директор департаменту ЖКГ Володимир Бешлей.

«Спершу ми оголошуємо тендери на поточний ремонт доріг. Зокрема, на вулиці Хотинську, Комунальників та низку інших доріг. Також ми обстежили всі основні магістралі міста і склали перелік з об’єктів, які потрібно першочергово ремонтувати. Так вулиця Кармелюка на ділянці від цегельного заводу до Буковинської у жахливому стані. Там потрібен тільки капітальний ремонт. Нині працюємо над проектно-кошторисною документацією та оголошуватимемо тендер, якщо виділять фінансування», – каже Володимир Бешлей.

За його словами, міська влада планує протягом березня-квітня також поремонтувати частину Сторожинецької, продовжити та завершити ремонт вулиці Героїв Майдану, проспекту Незалежності, а також повністю відремонтувати Щербанюка,- пише promin.cv.ua.
 
За словами очільника департаменту ЖКГ, це не повний перелік об’єктів. Загалом, щоби завершити всі розпочаті торік ремонтні роботи, потрібно буде 150 мільйонів гривень. Ще близько 100-150 мільйонів комунальникам буде потрібно на поточний ремонт доріг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини