Відбулося перше засідання Керівного Комітету з реалізації Плану дій сталого енергетичного розвитку у напрямку “розумного” міського освітлення у Чернівцях

14.02.2019

DSC_0652-113 лютого відбулася робоча зустріч секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана з менеджером Проекту від Представництва ЄС в Україні Олександром Клітко, головою відділу фінансування, контрактування та аудиту Представництва ЄС в Україні Клаусом Лехом, фінансовим менеджером Представництва ЄС в Україні Мареком Мадри та ключовим експертом програми ЄС “Угода мерів – Демонстраційні проекти” Максимом Верещаком.

Під час робочої зустрічі були обговорені ключові питання поточної ситуації в рамках впровадження проекту “План дій сталого енергетичного розвитку ( ПДСЕР) для місцевого енергетичного сталого розвитку: практичне впровадження ПДСЕР у напрямку сталого, розумного та енергоефективного міського освітлення в м. Чернівці”, що реалізується Чернівецькою міською громадською організацією “Бізнес центр” спільно з департаментом житлово-комунального господарства міської ради.

Також, відбулося перше засідання Керівного Комітету проекту “ПДСЕР для МЕСР: практичне впровадження ПДСЕР у напрямку сталого, розумного та енергоефективного міського освітлення в м. Чернівці” за участі Групи реалізації проекту, на якому були представлені результати впровадження проекту, окреслені ключові завдання та презентовано планування на наступні шість місяців реалізації проекту, – повідомляє прес-служба міськради.

DSC_0676

DSC_0675-1

DSC_0662

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи