За фактом масового отруєння собак у Чернівцях відкрито кримінальне провадження (відео)

13.02.2019

собакаУ Шевченківському відділку поліції відкрили кримінальне провадження за фактом масового отруєння собак у Чернівцях. Про це повідомив заступник начальника слідчого відділення Шевченківського ВП, Віктор Перепелюк.

“Матеріали, які були розміщені у ЗМІ щодо масового отруєння собак у Чернівцях та звернення Володимира Бешлея були зареєстровані у Шевченківському ВП. Санкція статті “Жорстоке поводження з тваринами” передбачає арешт на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до трьох років”, – розповів заступник начальника слідчого відділення Шевченківського ВП Віктор Перепелюк.

“Наразі проводиться службове слідство з метою встановлення істини і причини отруєння собак. Від мешканців заяви до Шевченківського ВП не надходили. Інакше ці відомості були б зафіксовані і перевірка почалася б ще раніше”, – додав Віктор Перепелюк.

Наразі жінку з відеозаписів, які оприлюднив Володимир Бешлей, у поліції розшукують та намагаються вияснити що саме вона робила на відеозаписі та з якою метою, – , пише molbuk.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи