Наливайченко: «Янукович має сидіти або в Україні, або в міжнародній тюрмі»

07.02.2019

наливайченкоТак лідер Руху “Справедливість” Валентин Наливайченко відреагував на прес-конференцію екс-Президента України Віктора Януковича.

Наливайченко, який зараз перебуває у Рівному заявив журналістам, що Янукович має не конференції давати, а відбувати покарання за розкрадання України, злочини, вчинені проти учасників Революції Гідності, здачу державних інтересів Росії, сприяння анексії нею Криму та окупації Донбасу.

Лідер Руху “Справедливість” переконаний, що світовій спільноті слід розробити комплекс ефективних санкційних заходів щодо країн, які переховують на своїх територіях міжнародних політичних злочинців.

“Це має повернути до тями нинішній російський режим, який стає зручним оффшором для політичних негідників та корупціонерів. Ні в кого з диктаторів не має бути ілюзій, що можна пригноблювати та обкрадати власний народ, а потім втекти з країни та сховатися за парканами Сочі або Ростова”, – наголосив кандидат у президенти.

Наливайченко переконаний: диктатор-втікач Янукович має стати прикладом для Мадуро та Асада, що правосуддя не уникнути навіть за спиною Кремля.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини