У водоканалі спростували інформацію про відключення підприємства від енергопостачання

22.01.2019

чернівціводоканалВчора деякі чернівецькі ЗМІ поширили «сенсаційне» повідомлення, що КП «Чернівціводоканал» з 6 лютого відключать від енергопостачання і відповідно оселі чернівчан залишаться без води.

Вочевидь, таким чином сподівався посіяти паніку серед мешканців міста.

Сьогодні заступник директора комунального підприємства Ярослав Цуркан запевнив чернівчан, що приводів для хвилювання у них немає: водоканал підписав договір про закупівлю електроенергії, продовжує працювати у звичному режимі та подавати воду до квартир мешканців міста.

«Можемо офіційно повідомити, що Підприємство “Чернівціводоканал” 21.01.2019 року підписало Договір за номером 306 з ТзОВ “Чернівецька Обласна Енергопостачальна компанія”, дія договору діє з 01.01.2019 р. по 31.12.2019 р., ціна закупівлі за 1 кВт -1 грн 96 коп. з ПДВ.

Тож відповідні документи свідчать про те, що керівники та працівники підприємства діють відповідно до своїх посадових обов’язків, забезпечуючи функціонування підприємства.

Вважаємо інформацію про відключення такою, що не відповідає дійсності та чекаємо на вибачення і спростування неправдивої інформації!», – повідомив Ярослав Цуркан на своїй сторінці у facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини