Іван Мунтян: Депутатський корпус зацікавлений у розвитку обласних комунальних установ і підприємств

17.01.2019

85263На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, спілкуючись з керівниками обласних комунальних підприємств та установ 16 січня.

Зокрема, керівник представницької влади краю заслухав інформацію про фінансове та матеріально-технічне забезпечення вказаних підприємств та установ, а також про забезпечення дотримання санітарних норм і правил утримання їх будівель та прилеглих територій. Також проаналізовано потребу у проведенні в окремих приміщеннях ремонтно-будівельних робіт, заміні інженерних мереж, придбанні нового обладнання та реалізації комплексу заходів з підвищення енергоефективності відповідних будівель.

«Головний лікар лікарні швидкої медичної допомоги – Олександр Грушко як професійний менеджер для проведення ремонтних робіт у відділеннях та заміни інженерних мереж лікарні зумів залучити кошти не лише обласного бюджету, Державного фонду регіонального розвитку та декількох інших державних фондів, але й кошти іноземних грантодавців та кошти від реалізації транскордонних проектів. Відповідно, цілком природно незабаром лікарня швидкої медичної допомоги стане однією із найкращих в області. У свою чергу це означає збільшення кількості пацієнтів, адже люди завжди звертатимуться до тієї лікарні, яка зможе запропонувати їм кращі умови перебування та кращі медичні послуги. Що й казати: уже зараз 25 відсотків усіх направлень на лікування до лікарні швидкої медичної допомоги надходить, як не парадоксально, з обласної клінічної лікарні», – відзначив голова крайового парламенту Буковини, навівши приклад ефективного господарювання.

Відтак, обговорено питання кадрового забезпечення та збереження медичних служб різних профілів в умовах децентралізації та утворення об’єднаних територіальних громад.

Насамкінець Іван Мунтян подякував присутнім за роботу та наголосив, що депутатський корпус обласної ради зацікавлений передусім у розвитку обласних комунальних установ та підприємств, дотриманні в них усіх вимог та норм, передбачених чинним законодавством, добросовісному виконанні працівниками закладів своїх посадових обов’язків, дбайливому ставленні до своїх пацієнтів, підопічних та відвідувачів, – пише прес-служба облради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини