Каспрук заборгував за послуги «Водоканалу». Чи заплатять за нього чернівчани?

14.01.2019

каспрукЗнятий за бездіяльність екс-мер Олексій Каспрук, який останнім часом займається активною критикою дій влади, не сплачує за комунальні послуги. Виявляється, він має борг перед водоканалом за водопостачання та водовідведення до свого офісу.

Кому як не Каспруку відомо про плачевний стан комунального підприємства «Чернівціводоканал» і про те як важливо для цього підприємства, щоб чернівчани вчасно сплачували за надані послуги. Депутати стверджують, що до такого ганебного стану водоканал довела безгосподарність Каспрука. І як бачимо, він не здатен не лише містом керувати, а й невеличким офісом у центрі Чернівців.

Нагадаємо, після того як депутати достроково припинили повноваження міського голови Каспрука, він винайняв офіс. Але вирішив не платити за комунальні послуги, зокрема заборгував «Чернівціводоканалу» 400 гривень. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук написав журналіст Василь Забродський.

«Виявляється Льоша, той що Каспрук. Той що мер колишній, має заборгованість по сплаті за водопостачання і водовідведення більш ніж 400 гривень. Сума копійчана. Та й в офісі, на нього оформленому, керує та сама Карімова, яка провтикала. Але яке ти маєш право критикувати інших, маючи заборгованість по сплаті комунальних платежів?», – написав він.

Чи заплатять цього разу чернівчани за Каспрука, як розплачувались кілька років за його безгосподарність? Чи Олексій Павлович усе ж зможе знайти 400 гривень та розрахуватися з боргами?

Читайте також: Каспрук запитав у Продана чому у місті погані дороги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини