Юлія Тимошенко висловила співчуття з приводу смерті Георгія Кожолянка

11.01.2019

1547192736__n_1Лідерка ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко висловила співчуття рідним і близьким, керівництву, викладачам і студентам Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича з приводу передчасної смерті доктора історичних наук, професора Георгія Костянтиновича Кожолянка.

«З сумом дізналася про непоправну втрату – відійшов у кращий світ наш щирий і відданий соратник Георгій Костянтинович Кожолянко, – йдеться у її листі. –  Науковець, редактор і член редколегії низки авторитетних видань, доктор історичних наук, викладач Чернівецького університету, який залишив яскравий слід у етнографії, історичній науці, культурі та, насамперед, у душах своїх численних студентів та учнів.

Йому ніколи не бракувало часу та натхнення для активної наукової, культурної, просвітницької та громадської діяльності. Я завжди пам‘ятатиму, як палко та щиро депутат Чернівецької обласної ради Кожолянко захищав інтереси людей, як авторитетно та надійно він представляв мене на президентських виборах у 2010 та 2014 роках.  Ми втратили активного та відданого соратника, талановитого науковця, надзвичайно мудру та цікаву людину, справжнього патріота нашої Батьківщини…»

«Прошу рідних, близьких, колег та учнів  Георгія Костянтиновича прийняти мої глибокі співчуття, – додала Юлія Тимошенко. – Світла пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях».

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

ЮВТ_співчуття

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини