У Ратуші взялися за перевізників, на яких скаржаться чернівчани

11.01.2019

автобус маршруткаУ Департаменті ЖКГ провели робочу нараду із чернівецькими перевізниками на роботу яких найбільше скаржаться чернівчани. За результатами зустрічі перевізників зобов’язали усунути недоліки в своїй роботі. Про це на своїй сторінці у facebook повідомив директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей.

«Провели нараду щодо організації пасажирських перевезень в місті.

Звернули увагу на незадовільну роботу перевізників по маршрутах № 3, 4, 8, 10, 10А, 18, 19, 20, 27, 29, 38, на яких надходить найбільше скарг від чернівчан щодо незадовільного санітарного стану автобусів, систематичного недотримання графіків руху, хамської поведінки водіїв, невидачі квитків пасажирам, незабезпечення проїзду школярів по 2 гривні, нічного відстою автобусів в неналежних місцях.

Зобов’язали цих перевізників вжити заходів реагування на ці зауваження і на черговій нараді доповісти про результати. Також зобов’язали перевізників щоденно надавати оперативну інформацію АДС-080 про кількість автобусів, які вийшли на маршрут.

Крім цього обговорили перспективу співпраці з німецькою компанією “Dornier” щодо розробки нової транспортної моделі міста», – зазначив Володимир Бешлей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини