Депутат міськради розповів як Каспрук «знищував» водоканал (відео)

11.01.2019

водоканал ремонтБезгосподарність та бездіяльність Каспрука призвела до сумних наслідків

Штучне збільшення тиску у водних мережах – такий «подарунок» залишило попереднє керівництво водоканалу. Це призвело до проривів, які трапляються зараз, – розповів депутат Чернівецької міської ради Богдан Ковалюк у програмі «Чия правда?» на телеканалі «Чернівецький промінь».

«Із настанням зими до цього додався ще й перепад температур, через що прориви продовжують траплятися й зараз. Не думаю, що нинішнє керівництво хоче собі додаткових проблем і займається розбалансуванням тиску в мережах», – каже Богдан Ковалюк.

За словами депутата, деякі прориви не ліквідовували роками. Водночас, чернівчанам лише обіцяли «чарівників» із Німеччини, які приїдуть і самотужки зроблять все необхідне, ще й кредит дадуть.

«Із 2014 року пан Каспрук постійно годував обіцянками. Він казав, що за 2-3 місяці міськрада розпочне тендерні процедури і поміняє всі мережі. Натомість, нині бригади днюють та ночують, ліквідовуючи витоки. Це є наслідком безгосподарності та бездіяльності попередньої влади», – заявив Богдан Ковалюк.

Джерело: “Чернівецький промінь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини