Іван Мунтян: Буковинський край здавна славиться своїми добротворцями

14.12.2018

мунтян14_1На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до організаторів та юних глядачів благодійного мюзиклу «Чародійки», що відбувся у Чернівецькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської для дітей учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, а також для дітей Героїв, які загинули на Сході України, захищаючи незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

«Наш благословенний край здавна славиться своїми благодійниками та меценатами, які завжди готові не лише прийти на допомогу знедоленим та нужденним, але й огорнути своєю любов’ю і турботою родини наших мужніх захисників. Цей чудовий захід обласна громадська організація «Добротворець» проводить уже вдруге, тому щиро сподіваюся, що він стане традиційним. Тим паче, що усі зібрані сьогодні кошти підуть на допомогу важкопораненому у боях за Луганський аеропорт учаснику АТО Івану Мацкуляку, який нині перебуває на лікуванні в Німеччині», – відзначив Іван Мунтян.

Посадовець також вручив Подяку Чернівецької обласної ради голові Чернівецької міської громадської організації «Школа естрадного мистецтва «Джем» Марії Білівській, вихованці якої подарували своїм маленьким глядачам справжню новорічно-різдвяну казку, – повідомляє прес-служба Чернівецької обласної ради.

мунтян14_2

мунтян14_3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи