Василь Продан розповів, коли звільнить начальника управління освіти Сергія Мартинюка

07.12.2018

каспрук_мартинюкЗгідно опитування, наша область займає першу позицію в Україні за рівнем хабарництва в освітніх закладах. Але незважаючи на те, що батьки часто говорять про побори в чернівецьких школах, поліція затримувала чиновника міського управління освіти на хабарі, депутати рекомендували звільнити керівника управління освіти, екс-мер Олексій Каспрук не поспішав позбавляти посади Сергія Мартинюка. Більш того виписував йому максимальні премії.

Після того як екс-мера зняли з посади за бездіяльність, Мартинюк втік у відпустку на 90 днів, і лише нещодавно повернувся до роботи. Та претензій до його керування багато як у депутатів, так і у секретаря міськради.

Василь Продан в ефірі програми «Чернівці сьогодні» на телеканалі «Чернівецький промінь прокоментував коли він звільнить Мартинюка з посади.

«Я до нього маю багато претензій,  і, звичайно, не задоволений на сьогоднішній день роботою Управління освіти, як і роботою самого Мартинюка. Але для того, щоби приймати якісь кадрові рішення,  потрібні конкретні підстави, заяви, треба провести розслідування. І вже після цього будемо приймати кадрові рішення, якщо вони будуть необхідні», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини