На вулиці Кобилянської ремонтують тротуари, які неякісно облаштували підрядники Федорука-Каспрука

04.12.2018

кобилянська2У жовтні 2008 року тротуари на пішохідній вулиці Ольги Кобилянської вимощували плиткою в останню ніч перед святкуванням 600-річчя Чернівців. Звісно, що про якість виконання робіт тоді ніхто не думав – підрядник намагався догодити тодішньому меру, а нині нардепу від «Народного фронту» Миколі Федоруку.

Вже наступної весни плитка почала провалюватися під ногами чернівчан. Підрядника намагалися змусити все переробити, але той вирішив за краще збанкрутувати, ніж виправляти помилки.

Довести вулицю до ладу пробував однопартієць Федорука по «Народному фронту» екс-мер Олексій Каспрук. У 2016-17 роках на ремонт вулиці Кобилянської було виділено майже 2 мільйони гривень. Однак, після косметичних робіт, бруківка все одно провалювалася під ногами.

Лише після того як Каспрука за бездіяльність відправили у відставку, нова влада міста комплексно взялася вирішувати проблему. З’ясувалося, що у 2008 році підрядник Федорука «забув» облаштувати основу під плитку, через що вона всі ці роки «плавала» під ногами чернівчан.

Тож, тепер новому підряднику доводиться знімати плитку, робити основу за сучасними технологіями, аби вулиця Кобилянської стала справді пішохідною.

Подробиці у сюжеті телеканалу «Чернівецькій промінь».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи