Замість лекцій дружина Сергія Мартинюка зомбує студентів темниками про хорошого Каспрука? (відео)

23.11.2018

мартинюк_ольгаНапередодні останнього засідання по справі Олексія Каспрука стало відомо, що студентів ЧНУ через  групи у соцмережах у добровільно-примусовому порядку закликають прийти та підтримати знятого за бездіяльність екс-мера. Кожен голова студради мав привести з собою, як мінімум, 10 студентів.

Епіцентром революційної боротьби за Олексія Павловича став математичний факультет ЧНУ. Адже саме голова студради цього факультету Тарас Яремак, який навіть не є чернівчанином, керував процесом організації студентів на підтримку екс-мера. І, судячи з усього діяв він не за власною ініціативою, а з подачі заступниці декана матфаку Ольги Мартинюк, яка є дружиною вірного прислужника Каспрука, начальника міського управління освіти Сергія Мартинюка.

Сама Ольга Василівна не приховує, що вона та її родина полум’яно підтримують Олексія Павловича. Більше того, вона чомусь переконана, що всі студенти теж підтримують колишнього міського голову. А тому закрадається підозра, що замість математичних формул вона зомбує студентів темниками про хорошого Каспрука та поганих депутатів.

Водночас, керівництво ЧНУ запевняє, що немає відношення до спроб застосувати адмінресурс щодо студентів.

За словами ректора Степана Мельничука, університет не проводить організованих заходів на підтримку політиків.

Більше того, декан матфаку Ігор Черевко вважає, що за спроби затягнути студентів на такі заходи необхідно карати.

Подробиці у сюжеті телеканалу «Чернівецькій промінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини