Розгляд інвестиційної програми Водоканалу на 2018 рік провалили Каспрук та Чабан, – Василь Продан

20.11.2018

ПроданВчора деякі чернівецькі ЗМІ наближені до «Народного фронту» поширили «сенсаційну» інформацію проте, що  в НКРЕ не затвердили інвестиційну програму «Чернівціводоканалу», бо, мовляв, на засідання не приїхав ніхто з керівництва міста. Але при цьому забули додати, що розглядалася інвестиційна програма на 2018 рік, затвердження якої протягом 2017-18 років не змогли добитися екс-мер Олексій Каспрук та його протеже, вже колишній начальник Водоканалу Анатолій Чабан.

І саме через їхню бездіяльність комунальне підприємство втратило такі необхідні 17 мільйонів гривень. Про це повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, який сьогодні перебуває у Києві на затвердженні інвестпрограми.

Також він нагадав, що за роки своєї каденції колишній міській голова Олексій Каспрук жодного разу не їздив на засідання НКРЕ.

«Щодо Водоканалу та інформації, що нам не затвердили інвестиційну програму. Так, нам справді її не затвердили, але інвестиційну програму на 2018 рік мали затвердити ще у 2017 році. У нас закінчується 11-й місяць 2018-го року, і лише тепер ця програма розглядається. А що робили перші 10 місяців, коли керівник Водоканалу, якого я звільнив близько трьох тижнів тому, не міг за рік затвердити інвестиційну програму?

А стосовно того, що я три дні назад не був на засіданні НКРЕП, то вже у вівторок на 10 годину я буду в НКРЕП на затвердженні інвестиційної програми Водоканалу. Але хочу сказати, що попередній керівник міста жодного разу за 4,5 роки не був на засіданні цієї комісії. У нього постійно знаходилися якісь інші справи.

Попередній керівник Водоканалу не затвердив інвестиційну програму через що підприємство втратило 17 мільйонів гривень», – зазначив Василь Продан під час прямого ефіру у соцмережі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини