Чернівецька організація «За життя» підтримала команду буковинських рукопашників на змаганнях за кубок України

17.11.2018

фото_за_життяДо святкування 25 річниці Всеукраїнської  Федерації рукопашного бою України, яке відбулося в столиці, доєдналися і 20 чернівецьких спортсменів. У змаганнях приймали участь рукопашними з усієї України, чернівецька команда посіла третє командне місце. Про це повідомляє прес-служба Чернівецького осередку партії “За життя”.

«Я як рукопашник з великим досвідом, як тренер можу з упевненістю сказати, що достойні виступи під час змагань, призові місця, медалі  – це результат щоденних тренувань, наполегливості та бажання бути кращими, це командна робота спортсменів та тренерів. Дуже важливою є підтримка меценатів в організації підготовки до змагань. Хочеться за це подякувати чернівецькій організації політичної партії «За життя», адже ця політична сила завжди активно допомагає і підтримує наших спортсменів» – розповів Руслан Адамович, президент Чернівецької міської федерації рукопашного бою

«Приємно, що Всеукраїнській Федерації рукопашного бою 25 років, за цей час багато досягнень та великих перемог. Я вітаю з цією подією всіх українських спортсменів, а також чернівецькі команди, які завжди гідно представляють Буковину на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Чернівецька організація «За життя» завжди підтримує спортсменів та розвиток спорту в цілому, адже здорова, спортивна, загартована нація – це запорука успішної країни», – зазначив Володимир Кедь, керівник Чернівецької обласної організації політичної партії «За життя».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи