За 700 євро хабара буковинець намагався перевезти контрабандні цигарки до Румунії (фото)

16.11.2018

0728-річний житель Путильського району намагався дати військовослужбовцю 700 євро хабара, очікуючи сприяння у контрабанді цигарок через державний кордон з України до Румунії на так званому «зеленому кордоні».

Чоловіка на місці злочину викрили офіцери ВВБ у Чернівецькому прикордонному загоні Управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби України, детективи слідчого управління та управління стратегічних розслідувань Нацполіції України у Чернівецькій області.

 Затримання провели бійці мобільного загону ДОЗОР та спецпідрозділу Нацполіціі КОРД, слідчі дії проводилися за заявою військовослужбовця у рамках розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 ККУ, за процесуального керівництва прокуратури Чернівецької області.

 З’ясувалося, що затриманий у березні цього року був активним учасником незаконного блокування прикордонного наряду на ділянці відділу прикордонної служби «Селятин», причиною якого було успішне затримання напередодні партії тютюнових виробів.

Під час проведення обшуків у населених пунктах Путильського району вилучено рації, біноклі, прилад нічного бачення, ноутбуки, мобільні телефони, які використовувалися для підготовки протиправної діяльності на державному кордоні, нарізну зброю, понад 30 ящиків безакцизних тютюнових виробів, а також великі суми коштів у гривнях та євро, –  пише прес-служба Державної прикордонної служби України.

04

08

05 06

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини