«Наразі єдиний кандидат, який може стати справжнім українським президентом, – це Юлія Тимошенко», – Яворівський

16.11.2018

2Письменник Володимир Яворівський знайомив буковинців зі своєю творчістю і у відповідь на політичні питання висловив власне переконання, що єдиним кандидатом, який може стати справжнім українським президентом, є Юлія Тимошенко. Як повідомляє прес-служба обласного осередку ВО «Батьківщина», це Володимир Яворівський заявив, перебуваючи з робочим візитом у Чернівецькій області.

Легендарна особистість – один із засновників Народного Руху України, народний депутат України упродовж 6-ти каденцій, той, хто вперше зачитав у Верховній раді Акт проголошення незалежності України (після того ще були певні правки, і остаточно його зачитав світлої пам’яті Левко Лук’яненко), а також відомий майстер слова, лауреат Шевченківської премії, багаторічний улюблений для багатьох слухачів журналіст і ведучий радіопередачі «20 хвилин з Володимиром Яворівським» – зустрівся з інтелігенцією Вижниччини, Сторожинеччини, Заставнівщини, Хотинщини та Чернівців.

«Це моя власна думка, – пояснив письменик і громадський діяч, – яка грунтується на аналітичних доведеннях, багаторічній праці та європейській далекоглядності пані Юлі».

Пан Яворівський закликав шанувальників своєї творчості читати, думати, аналізувати, аби знаходити правильні шляхи до розбудови держави.

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини