На Проспекті планують відремонтувати тротуари, зробити велодоріжки та тактильну плитку для незрячих людей (відео)

16.11.2018

БешлейПерший етап реконструкції проспекту Незалежності стосується здебільшого відновлення проїжджої частини. Про це у програмі «Чия правда?» розповів директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей.

“Проспект у жахливому стані. Якщо тротуаром ще можна ходити, то їздити дорогою було неможливо. Тому пріоритетом для нас став саме ремонт дороги. Ми не втручалися в проектно-кошторисну документацію суттєво. На етапі проходження експертиз і погоджень проекту зміни вносили лише організація, яка має відповідні повноваження, та фахівцями з Києва та Івано-Франківська, які проводили комплексну експертизу. Вони приймали остаточне рішення, на яке ми впливати не можемо. Бо не маємо права змінювати зміст проекту. Зрештою, експертам краще етапи виконання та будівельні норми, які треба застосувати”, – розповів Володимир Бешлей.

Водночас, на відновленні дорожнього покриття реконструкція не завершиться. Другим етапом ремонту проспекту стане комплексний ремонт тротуарів, а також можливе облаштування пішохідних переходів, велодоріжок та тактильної плитки для незрячих людей, – promin.cv.ua. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи