У Чернівцях учасники АТО отримали матеріальну допомогу на придбання житла

15.11.2018

01Ще два учасники бойових дій АТО, Іван Бельцан та Максим Бень, отримали матеріальну допомогу на придбання житла. Відповідні сертифікати їм вручила секретар виконавчого комітету Антоніна Бабюк.

Розмір  допомоги залежить від складу сім’ї учасника АТО, наявного у нього нерухомого майна.  У першу чергу цільову матеріальну допомогу громада міста надала учасникам АТО – інвалідам 3 групи та багатодітним родинам, які перебували на обліку для отримання житла.

2017 року рішенням виконавчого комітету надано матеріальну допомогу на придбання житла 34 учасникам бойових дій АТО на загальну суму 35 290 811 грн. У 2018 – 19-ти учасникам бойових дій АТО на загальну суму 20 252 264 грн.

Програма забезпечення житлом учасників антитерористичної операції, що потребують поліпшення житлових умов, та Порядок надання матеріальної допомоги цільового спрямування для придбання житла учасникам антитерористичної операції були прийняті Чернівецькою міською радою в серпні минулого року, – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

 Варто зазначити, що Чернівці – єдине місто, де прийнята та успішно працює ця програма.

03

02

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини