Суд Каспрука. Чи буде суддя керуватись законом, чи прийме рішення на яке йому вкажуть у «Народному фронті»?

15.11.2018

каспрук_судЗавтра має продовжитись слухання справи у суді за позовом знятого за бездіяльність з посади міського голови Олексія Каспрука. Проте секретар міськради переконаний, що немає жодних підстав скасовувати рішення міської ради, хоча враховуючи зв’язки Каспрука в «Народному фронті» і те, що міністр юстиції представник «Народного фронту», рішення суду може бути непрогнозованим. Проте Василь Продан вірить в те, що суддя прийматиме рішення іменем України, а  не керуючись політичною доцільністю. Про це він розповів в інтерв’ю газеті «Чернівці».

«Що стосується юридичного аспекту, то немає жодних підстав скасовувати це рішення. Усі законні процедури були витримані ідеально. Часто приїздять депутати з інших міст, аби подивитися на рішення, розпитати процедуру, бо, на жаль, «царська хвороба» у місцевому самоврядуванні є доволі розповсюдженою. Міського голову обирали не красуватися перед телекамерами та по закордонах їздити.

Дуже часто людина, яку обрали на посаду міського голови, вважає, що ця посада є превілеєм. Ні, це робота і відповідальність.

Враховуючи, що міністр юстиції представник «Народного фронту», рішення суду може бути непрогнозованим, але хотілося би вірити, що суддя прийматиме рішення іменем України не керуючись політичною доцільністю.  Головне, щоб воно було на користь містян.

Коли ми приймали рішення про дострокове припинення повноважень міського голови, я наголошував на тому, що невдовзі чернівчани відчують різницю. Звичайно, за такий короткий термін не можна виправити все й одразу. Але підкреслюю: я не один. І серед депутатів, чиновників, у виконавчому комітеті міської ради є багато людей, котрі щиро люблять Чернівці і готові якісно працювати на благо міста. Саме ця співпраця і є уособленням девізу нашого міста – «Спільними зусиллями», – зазначив Василь Продан

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини