Півтора століття Просвіта» працює задля збереження традицій та культури нашого народу, – Іван Мунтян

15.11.2018

мунтян_просвіта1На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до учасників урочистих зборів, що відбулися у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича з нагоди 150-річчя від дня заснування Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка.

«Ось уже півтора століття просвітяни сумлінно працюють задля збереження та всебічного розвитку української мови й літератури, народних традицій та культури нашого народу. Гордий з того, що такі відомі в краї просвітяни як Світлана Масловська та Михайло Чорней є депутатами обласної ради. Завдяки цьому депутатський корпус добре знає про те, чим живе «Просвіта» Буковини, та завжди готовий допомогти у вирішенні тих чи інших питань. Уклінно дякую просвітянам Буковини за подвижницьку працю. Бажаю усім послідовникам Великого Кобзаря усіх земних гараздів та Божої ласки», – відзначив посадовець у своєму вітальному слові.

Відтак, за вагомий особистий внесок у розбудову незалежної України та з нагоди знаменного ювілею Іван Мунтян нагородив просвітян Дмитра Никифоряка, Марію Довгань та Богдана Мельничука Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною», а їхніх побратимів та посестер з Чернівецького обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка – Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

мунтян_просвіта3

мунтян_просвіта2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини