Каспрук платить гроші, щоб піаритись на бідах чернівчан

13.11.2018

каспрук карткаКолишній міський голова платить гроші, щоб чернівчани дізнались, що він почувається стурбовано.

Щороку при запуску опалення проривають старі та зношені труби тепломережі, і допоки їх не замінять, ситуація в кращий бік не зміниться і латання дірок нічого не вирішить. Останні роки замінювати мережі ніхто не брався, тож їх зношеність досягла вже критичного рівня.

Цього року також сталось кілька аварій через які виникли проблеми з теплопостачанням у деяких районах. Не оминула ця проблема звісно деякі школи і садочки.

Минулих років, через численні аварії, деякі райони також були без тепла і знятий за бездіяльність екс-мер Олексій Каспрук, як ніхто інший знає, що таке розгнівані чернівчани без тепла, і як це перед ними виправдовуватись за холодні батареї. Діставалось йому і від простих чернівчан, і від політичних опонентів на сесіях.

46112790_472526309821585_7744573109889400832_nАле ніхто не опускався до рівня піаритись за гроші на бідах чернівчан. Та схоже дно політичних протистоянь пробите.

Колишній міський голова Олексій Каспрук написав вчора ввечері пост в мережі Фейсбук про відсутність тепла у деяких садочках та школах, та проплатив рекламу цього посту, щоб зайвий раз нагадати про себе чернівчанам, пропіарившись хоча б на їх бідах. Більше того, коли він писав цей пост, більшість проблем з теплом вже була вирішена. Зокрема теплі батареї вже були у НВК «Любисток» та 11 школі, завершили ремонт великої аварії на Героїв Майдану і почали подавати тепло в будинки, садочки та школи в районі Комарова-Героїв Майдану, але ж без цього б не було «зрадоньки».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини