Проспект Незалежності не стане довгобудом, – Василь Продан

12.11.2018

продан4Ремонт проспекту Незалежності не будуть затягувати, аби не зросла вартість робіт і він не перетворився на довгобуд, як це було із багатьма об’єктами, коли містом керував знятий за бездіяльність екс-мер Олексій Каспрук. Про це в ефірі програми «Чия правда?» на телеканалі «Чернівецькій промінь» повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Важливо зараз розраховувати час і робити все швидко. Коли затягуються роботи на об’єкті – це ж не тільки прострочені терміни і незручності для чернівчан. Це й здорожчання вартості робіт, як вийшло із садочком у Ленківцях, з кіномистецьким центром Миколайчука, як з піскоуловлювачами на Пруті. І таких прикладів можна наводити безліч.

За останні 3-4 роки жоден з великих  об’єктів не закінчувався з тією вартістю, з якою починався. Здорожчання об’єктів було 30-70%. Інколи у мене складалося таке враження, що для того й затягували будівництво, щоб більше на цьому можна було заробити.

Тому жодних довгобудів. Все, що розпочали, потрібно закінчувати. Звичайно, у ситуації по Проспекту – це величезний об’єкт, і я не пам’ятаю, коли об’єкти такого масштабу робилися у Чернівцях.  Але будемо робити поступово. Зараз робимо полосу від Небесної Сотні до Героїв Майдану. Коли зробимо це, тоді перейдемо до іншої полоси. Не будемо розривати увесь проспект, а будемо робити поетапно», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи