Якщо десь стався прорив труби, це не означає, що не потрібно асфальтувати дороги, – Василь Продан

08.11.2018

січових стрільцівПісля того як міського голову Олексія Каспрука відправили у відставку за бездіяльність, нове керівництво міста активно взялось за ремонт доріг. Але й тут усім не вгодиш. Екс-мер та підконтрольні йому ЗМІ почали активно розганяти «зраду», що мовляв спочатку потрібно всюди замінити комунікації, а вже потім класти новий асфальт. Дивно, але за 4 роки його правління комунікації не замінили на жодній вулиці, як власне жодну капітально не ремонтували. Виключенням може стати хіба вулиця Богдана Хмельницького, яку Каспрук ремонтував кілька років, і на якій нещодавно стався прорив.

Звісно, можна було зайняти бездіяльну позицію Каспрука і чекати «манни небесної», але нова влада взялась ремонтувати дороги, бо їх стан на сьогодні катастрофічний.

Прорив на вулиці Вільде, яка до того роками стояла розрита, і яку нещодавно капітально відремонтували, стала для прихильників екс-мера та й самого Олексія Павловича приводом для коментарів в стилі «я ж казав», «списані кошти на ремонт», «навіщо було її ремонтувати»  і т.д.

Проте секретар Чернівецької міськради Василь Продан дотримується іншої думки і вважає, якщо стався прорив, це не означає, що не потрібно ремонтувати вулиці. Про свою позицію він розповів в прямому ефірі на своїй сторінці в мережі фейсбук.

«Звичайно, прикро, що сталося два прориви після того, як поклали новий асфальт. На сьогоднішній день покладено близько 20-ти тисяч метрів квадратних нового асфальту. Якщо навіть в якомусь місці є прорив, і 20 метрів квадратних асфальту пошкоджено, це не означає, що не треба асфальтувати вулиці. Єдине, що треба зробити, це просто якісно відновити асфальтне покриття.

 Особисто проконтролюю, щоб на вулиці Вільде покриття було відновлене згідно стандартів. І це точно не означає, що не треба робити вулиці, тому що там десь може статися прорив. Звичайно, прорив може статися десь в іншому місці. Нічого страшного, значить його потрібно ліквідувати, відновити асфальтне покриття і рухатися далі», – зазначив Василь Продан.

Але прориви стаються не лише на вулицях де старі комунікації, але й там де їх не так давно замінили, і за якість яких розповідав байки екс-мер Олексій Каспрук.

«На Вільде ситуація, коли стався прорив труби, якій 30 років. Прикро, коли така ситуація сталася на Богдана Хмельницького, де мережі змінювали 3-4 роки тому. І ось, коли нові мережі прориває – це означає, що робота була зроблена  неякісно. Оце прикро.

А коли прориває старі труби – нічого страшного, зробимо. Ми готові до таких ситуацій. Ми розуміли, що таке може бути і готові до критики, але точно не будемо зупиняти ремонти доріг, а продовжуватимемо це робити», – підсумував секретар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини