Сергій Мартинюк не дочекався Каспрука і готовий працювати з Василем Проданом

08.11.2018

мартинюкВірний прислужник екс-мера Олексія Каспрука, начальник міського управління освіти Сергій Мартинюк раптово і різко змінив риторику.

Одразу після того, як депутати через бездіяльність відправили Каспрука у відставку, Мартинюк, саботуючи підготовку до навчального року пішов у тривалу 90-денну відпустку і повідомив, що повернеться на роботу разом з Каспруком.

Не дочекавшись Олексія Павловича, на роботу Мартинюк таки вийшов і на прес-конференції минулого тижня у своїх висловах був не надто прихильним до нової влади міста.

А от на своєму вчорашньому брифінгу головний освітянин міста несподівано змінив риторику. Зокрема, він повідомив, що готовий спільно працювати з секретарем Чернівецької міськради Василем Проданом.

«До мене ніхто не звертався ні офіційно, ні усно з вимогою чи проханням звільнитися… Я вважаю, що ми можемо працювати нормально з секретарем міської ради. Не бачу ніяких проблем», – розповів Мартинюк.

Нагадаємо, Василь Продан неодноразово заявляв, що робота начальника управління освіти його не влаштовує і він готовий його звільнити.

За логікою речей, якщо Мартинюк вважає себе членом команди Каспрука, то мав би сам написати заяву та піти. Але він цього не робить, більше того, подає Продану чіткий сигнал, що готовий працювати під його керівництвом.

Вочевидь, попри зовнішню браваду, Мартинюк почав усвідомлювати, що суд навряд чи поновить Каспрука на посаді міського голови, а втрачати тепле чиновницьке крісло з гарною зарплатою головному освітянину Чернівців зовсім не хочеться.

А от чи залишить Продан на посаді скандального чиновника – це вже зовсім інше питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини