Бурбак знову виставив себе на посміховисько у стінах Верховної Ради

07.11.2018

БурбакНардеп від «Народного фронту» Максим Бурбак продовжує веселити колег-парламентарів та всю Україну своїми полум’яними виступами у стінах Верховної Ради.

Риторика промов, звісно, не змінюється: у Чернівцях все погано, потрібні перевибори міської ради. От тільки обґрунтовувати свої слова Максиму Юрійовичу немає чим, тож, з кожним наступним виступом йому доведеться нести все більшу маячню.

Так, нещодавно на засіданні погоджувальної ради фракцій парламенту Бурбак у звичній йому недолугій манері вирішив прокоментувати призначення нового начальника КП «Чернівціводоканал» і заодно полякати всіх комунальним апокаліпсисом.

 «Якщо повториться якийсь прорив, і Чернівці стануть Алчевськ-2, вся країна буде рятувати», – видав нардеп.

Якби Максим Юрійович хоч трохи дружив з історією, здоровим глуздом та інтернетом, то знав би, що у 2006 році в Алчевську стався масштабний прорив на теплотрасі, і люди там замерзали, а не залишилися без води. І водоканал у Чернівцях жодного відношення до тепла немає. Більше того, підприємство «Чернівцітеплокомуненерго» очолює Олександр Меленчук, який керував ним при однопартійцях Бурбака по «Народному фронту» Миколі Федоруку та Олексію Каспруку.

Але Максима Юрійовича такі дрібниці не цікавлять, для нього головне здійняти побільше бульбашок у калюжі.

Щоправда, ефект від того нульовий, адже на київському рівні Бурбака вже давно сприймають як потішного клоуна. І коли він бере слово, то присутні знаходять собі більш цікаві заняття, ніж слухати все те, що несе невгамовний нардеп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини