На водоканалі потрібно працювати цілодобово. Василь Продан прокоментував призначення нового керівника

05.11.2018

водканалСекретар Чернівецької міськради Василь Продан в ефірі програми «Чернівці сьогодні» прокоментував призначення на посаду керівника комунального підприємства «Чернівціводоканал» Бориса Максимюка.

«На всіх посадах, які існують, особливо, що стосується комунальних підприємств, мені потрібні люди-трудоголіки. Які можуть працювати зранку і до ночі. І якщо я дзвоню о 2 годині ночі, коли є якийсь прорив, я не хочу чути, наприклад, від керівника водоканалу: «Я не можу виїжджати, це вже ніч».

Якщо ти не можеш виїхати вночі, значить сиди вдома. Мені не потрібен такий керівник. На водоканалі наразі ситуація така, що треба працювати цілодобово. Якщо ти можеш це робити, то будь ласка працюй і ми станемо командою.

Я не вимагаю від працівників того, чого сам не роблю, якщо це треба для міста. Зарплата керівників департаментів, управлінь, керівників комунальних підприємств 25 тисяч гривень. За такі кошти точно можна працювати якісно. І якщо у нас майже 300-тисячне місто, враховуючи тих, які доїжджають, то звичайно серед них є ті люди, які згідні працювати багато і на користь громади», – зазначив секретар міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи