Максим Бурбак вірить, що Буковина стоїть на трьох «Слонах». Майкл Щур потролив чернівецького нардепа (відео)

22.10.2018

Відомий ведучий Майкл Щур, у притаманній йому манері, потролив Максима Бурбака за його стосунки зі «Слоном».

 

Про стосунки лідера парламентської фракції «Народний фронт» Максима Бурбака з контрабандистом на прізвисько «Слон» Майкл Щур розповів у своїй передачі на «Телебаченні Торонто».

Підґрунтям для жартів над Бурбаком стали відповіді «фронтовика» в ефірі телеканалу МТРК «Чернівці», де журналіст Лариса Сергєєва запитала про його дружбу з головним контрабандистом Буковини Олександром Єрімічуком на прізвисько «Слон».

«Хіба вам не цікаво хто цей чоловік якого питають про міжвидові стосунки? Це народний депутат з Чернівців та за сумісництвом голова фракції «Народний Фронт» у парламенті Максим Бурбак. Тобто поважний законодавець, а не Мауглі», – розповів глядачам про героя сюжету Майкл Щур.

Ведучий зазначає що варто лише заглибитись у чернівецькі джунглі, і ви зрозумієте, що слон це не завжди хобот і величезні вуха, а й лідер контрабандистів на Буковині.

Далі Майкл Щур розповідає про самого контрабандиста, його брата з прокуратури, який їздить на автівці «Слона» та також є товаришем Бурбака, і натякає, що вони відчувають себе безкарно, оскільки боротися з контрабандою на Буковині нікому.

«Максим Бурбак очевидно вірить, що Буковина стоїть на трьох «Слонах», тому ані активісти, ані Генпрокурор не в змозі зруйнувати їх стосунки», – зазначає Майкл Щур.

В ефірі телеканалу «Чернівці» Максим Бурбак плутано пояснюючи про свою дружбу зі «Слоном» чомусь звертається до журналістки «шановні колеги». Звісно, що Майкл Щур за словом в кишеню не поліз і в цьому випадку.

«Колеги? Але ж у студії лише ведуча та чашка на столі. Напевно на засідання фракції «Народного фронту» приходить так мало людей, що Бурбак звик обговорювати законопроекти з чашками кави та склянками води», – потролив «Народний фронт» Майкл Щур.

Ймовірно, що після цієї передачі Майкла Щура оголосять “агєнтом Кремля”, і йому дістанеться “на горіхи” на одному із чернівецьких телеканалів, який тісно пов’язують з Бурбаком. Також можна очікувати петиції про заборону діяльності “Телебачення Торонто”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи