Чиновника-саботажника Мартинюка не можуть звільнити, бо після відпустки він втік на лікарняний

22.10.2018

мартинюкНачальник  міського управління освіти Сергій Мартинюк, який наприкінці липня взяв довгострокову відпустку, за день до її завершення оформив лікарняний.

«Він на день раніше взяв лікарняний. Відповідно, так напряму звільнити ми не маємо можливості. Хоча, ми маємо багато зауважень і від правоохоронних органів по нецільовому використанню коштів, заведено багато кримінальних справ. В тому числі – можу вам вислати попередження Чернівецької ОДА – за те, що освіта у місті найгірша в області по використанню коштів», – повідомив molbuk.ua cекретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

Нагадаємо, що після того, як 26 липня через бездіяльність депутати припинили повноваження міського голови Олексія Каспрука, вірний йому чиновник Мартинюк пішов у відпустку майже на 90 днів. Ще й отримав 80 тисяч гривень відпускних та 45 тисяч – матеріальної допомоги. Фактично, таким чином Мартинюк намагався паралізувати роботу управління та зірвати підготовку до нового навчального року.

Василь Продан неодноразово зазначав, що чиновник-саботажник буде звільнений з роботи одразу як тільки вийде з відпустки. Однак, Мартинюк вперто чіпляється за крісло та посаду, тож вирішив взяти лікарняний.

Також відзначимо, що депутатській корпус неодноразово вимагав звільнення Мартинюка з посади за непрофесіоналізм та корупційні скандали в міській освіті. Але Каспрук його захищав і відмовлявся звільняти. А тепер його не можуть усунути, бо він ховається за відпустками та лікарняними.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини