За чотири роки Каспрук довів водоканал до кризового стану

21.10.2018

БешлейЗа словами директора департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Володимира Бешлея, нині проблеми водоканалу виплили на поверхню. Про це він розповів у програмі «Суть речей» із Людмилою Григорчук на «Радіо 10».

“Протягом 4 років проблеми водоканалу показували, про них багато говорили, але не вирішували. Всі кошти, які міська рада виділяла підприємству, йшли на погашення старих боргів. Що ж до підвищення зарплатні робітникам та поліпшення матеріально-технічного стану, нічого не робили. Так, аварійна служба, яка повинна мати у штаті 24 працівника, має тільки трьох. На ціле місто, яке все тече, троє фахівців не справляються фізично. Якщо ще й вони, не дай Боже, підуть, не буде кому працювати”, – каже Володимир Бешлей.

Також, головний комунальник міста розповів, що з водоканалу люди масово йшли через низьку зарплату. Багато хто з них подався працювати за кордон. До того ж, умови праці були не дуже привабливі, – пише promin.cv.ua.

“Ми працюємо над матеріально-технічною базою. А також запрошуємо на роботу людей із навколишніх сіл. Для них проводитимемо навчання та будемо мотивувати їх для подальшого розвитку в цій галузі”, – каже Володимир Бешлей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи