На Хотинщині чоловік забив до смерті рідну матір

19.10.2018

кулакиТрагедія сталася у селі Каплівці, Хотинського району. Син побив власну матір через те, що вона нецензурно висловилася у його сторону. Це розізлило чоловіка.

Жителі села розповідають, що у померлої було покалічене все тіло, навіть волосся вирване. Тож люди припускають, що 70-літню пенсіонерку син бив ногами.

Після страшного побиття, чоловік викликав “швидку” і сказав, що вона нібито впала з драбини. Однак медики, оглянувши потерпілу, одразу повідомили поліцію.

Чоловіка у селі раніше знали як хорошого господаря. Був одружений, мав дітей. Але почав випивати, грав у азартні та комп’ютерні жорстокі ігри, став агресивним. З дружиною розлучився. Жив з матір’ю.

Як розповів начальник Хотинського відділення поліції Юрій Дахно, правоохоронці з’ясували, що 45-річний син побив власну матір у стані алкогольного сп’яніння.

Він стверджує, що розізлився на неї за нецензурні вислови на його адресу і вдарив. Жінка впала. А далі, за словами чоловіка, він не тямив, що робив.

Наразі чоловіка взято під варту, проти нього порушено кримінальну справу за нанесення важких тілесних ушкоджень, що призвели до тяжких наслідків, – пише molbuk.ua з посиланням газету “Хотинські вісті”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи