Максим Бурбак зірвав призначення Юрія Буреги начальником тролейбусного управління

18.10.2018

ПроданКолишній міністр інфраструктури та чинний нардеп від «Народного фронту» Максим Бурбак  використав свої зв’язки та зробив усе, щоб старетгічне комунальне підприємство «Чернівецьке тролейбусне управління» й надалі залишалося без керівника. Адже якимось дивним чином вийшло, що претендент на цю відповідальну посаду, депутат Чернівецької міськради Юрій Бурега спершу отримав погодження у Міністерстві інфраструктури, але згодом отримав відмову. І першим про цю відмову, чомусь, повідомив саме Бурбак. 

Секретар Чернівецької міськради Василь Продан звинуватив народного депутата Максима Бурбака у зриві призначення депутата міськради Юрія Буреги на посаді начальника Чернівецького тролейбусного управління.

Секретар міськради зазначив, що депутат Бурега справді отримав позитивні висновки в міністерстві щодо погодження його кандидатури на посаді керівника комунального підприємства.

«Так, дійсно, як тільки Бурега повернувся з міністерства, він сказав, що вже погоджено. Що він пройшов усі кабінети і всі інстанції, які були. Сказали: «Все погоджено, їдьте додому, чекайте офіційного документу». По тому, як він отримувався, я вже розумів, що рішення міняється по ходу. Враховуючи те, що наш земляк очолював те міністерство (раніше міністром інфраструктури України був нинішній нардеп Максим Бурбак –авт), і що він отримав відмову набагато раніше, ніж я… Я її побачив у Facebook пана Бурбака», – повідомив Василь Продан у коментарі molbuk.ua.

Водночас, він наголосив, що Бурбак персонально винен у зриві цього призначення.

«Я не підозрюю, я це напряму кажу. Тобто, якщо я як керівник міста, цього документу ще не маю, а Бурбак вже має? Це про що говорить? Ви можете мені пояснити, як у Бурбака Максима документ може з’явитися раніше, ніж у мене?», – зазначив Василь Продан.

Юрій Бурега також підтвердив, що погодження у міністерстві він пройшов успішно.

бурега«Майже півдня там провів. Запитували все — від напруги в електромережі і до бачення розвитку електротранспорту в Україні. Мені було цікаво відповідати на запитання. Готувався до цього. Знаю багато про електротранспорт, бо працював у різних комісіях, на яких розробляли інтегрований розвиток Чернівців. Після спілкування у міністерстві одразу повідомили, що моя кандидатура підходить», – сказав депутат.

Водночас депутат сказав, що ще не визначився, чи піде він працювати керівником цього підприємства.

Нагадаємо, сьогодні з Facebook-допису нардепа Максима Бурбака стало відомо, що в міністерстві інфраструктури не погодили кандидатуру Буреги на посаду начальника тролейбусного управління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи