У Чернівцях партія «За життя» відзначила воїнів АТО

17.10.2018

зжЗ нагоди Дня захисника Вітчизни, в офісі Чернівецької обласної організації політичної партії «За життя» відбулася зустріч активістів та воїнів АТО.

Під час розмови обговорили ряд питань, щодо сприяння допомоги сім’ям загиблих, а також тим хлопцям, які нині воюють за мир та спокій в країні. А також відзначили грошовими нагородами бійців, які повернулися з війни.

«Це найменше, що ми можемо зробити для воїнів. Вони, як ніхто знають ціну того, що ми з вами маємо змогу жити у вільній та незалежній державі. Низький уклін всім військовим, які вдень і вночі, при будь-яких умовах захищають кордони України»,– зазначив керівник Чернівецької обласної організації політичної партії «За життя», Володимир Кедь.

Серед нагороджених – старший солдат Михайло Шупарський. До зони проведення АТО його відправили у 2014 році,в складі 95-бригади. Будучи 24-річним хлопцем, одразу потрапив в бій на Донеччині в селищі Піски, поруч з Донецьким аеропортом. Нині Михайло мобілізований і своїм обов’язком вважає піклування про родини загиблих побратимів та хлопців, які продовжують воювати, – пише прес-служба партії «За життя».

«Свої матеріальні нагороди, я передаю родинам загиблих, бо вважаю, що їм гроші потрібні більше. Ці гроші я передам дружині,загиблого товариша, яка після смерті чоловіка,залишилася одна з двома дітками.  Ця родина не отримала державних грошей, оскільки у них був  громадянський шлюб. Таких прикладів є багато, тому хто як не ми, побратими, повинні про них дбати. Я дякую, що активісти партії «За життя», допомагають нам в цьому і підтримують не тільки на словах, а й реальними справами», – зазначив Михайло Шупарський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини