Василь Продан розповів, коли розпочнуться ремонтні роботи на вулиці Кобилянської

16.10.2018

продан4У програмі «Чия правда?» на телеканалі«Чернівецький промінь» секретар Чернівецької міської ради Василь Продан розповів, коли міська влада може розпочати ремонт на вулиці Ольги Кобилянської.

«Робота на вулиці Кобилянської буде не так складною, як дуже кропіткою. Адже її необхідно виконати, витримавши потрібну технологію та повністю дотримуючись технологічного процесу, щоби зберегти автентичність», – каже секретар міської ради.

За словами Василя Продана, сьогодні розпочати ремонт неможливо у зв’язку з тим, що уздовж усієї вулиці встановлені літні майданчики, – пише promin.cv.ua. 

«Але, попри це, можливо вже цього року зробимо частину вулиці», – розповів Василь Продан.

Варто наголосити на тому, що Інспекція з благоустрою при виконавчому комітеті міської ради попереджає керівників закладів торгівлі та ресторанного господарства про необхідність в термін до 5 листопада 2018 року демонтувати літні торгівельні майданчики. У разі не виконання вимоги, з 6 листопада будуть вживатись заходи адміністративного впливу за ст. 152 КУпАП на керівників, які своєчасно не проведуть роботи з демонтажу літніх майданчиків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини