Ми не збираємося миритися із незаконним будівництвом у Чернівцях, – Василь Продан

16.10.2018

проданУ проблемах із забудовниками протягом останніх років частка провини лежить на деяких чиновниках міськіої влади, які неналежним чином слідкували за законністю проведення будівельних робіт.

Про це у програмі «Чия правда?» на телеканалі «Чернівецький промінь» заявив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Доводилося чути від представників попередньої влади відповіді обдуреним інвесторам на кшталт: «Чому ви не перевірили документи, коли купували житло?». Якщо будують 10-14 під’їздів, мешканці не зможуть визначити, чи є документи на будівництво саме їхнього під’їзду», – зазначив Василь Продан.

За його словами, це проблема державно-архітектурної інспекції, яка повинна слідкувати та зупиняти будівництво, якщо його проводять із порушеннями.

«Якщо ж такі будинки продовжують зводити без відповідних дозвільних документів, значить хтось бере за це хабарі. Будемо це виправляти, не збираємося з цим миритися і не допускатимемо подібних ситуацій у майбутньому», – підсумував секретар міської ради.

Нагадаємо, 2003 року ЖК «Кагарлицький» повинен був стати домівкою більш як для сотні чернівчан. Однак уже 15 років мале приватне підприємство фірма «Атлас» не може здати житловий комплекс в експлуатацію.

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини