Ставлення до двірників повинно бути, як до дуже важливих для міста людей, – Василь Продан

13.10.2018

1539090416__dsc181009_53Під час святкування Дня міста двірники спрацювали якнайкраще і Чернівці залишилися чистими. За словами секретаря міської ради Василя Продана, це вкрай важка робота, яка заслуговує кращої оплати. Про це він заявив у програмі «Чия правда?» на телеканалі «Чернівецький промінь».

«Коли інспектував стан міста після першого та другого днів свята, вже з ночі, від третьої години, працювали люди. Мені доводиться щодня прокидатися о 6:30, що робити досить важко. Уявляю, наскільки важко вставати о 3-4 годині ранку цим мужнім людям», – каже Василь Продан.

За словами секретаря міської ради, працювати їм доводиться і в сніг, і дощ, і в спеку, – повідомляє promin.cv.ua.

Тож ставлення до цих людей повинно бути, як до дуже важливих для міста. Адже коли двірник працює якісно, його роботу ніхто не помічає. Натомість, якщо вони припинять працювати, їхню відсутність помітять дуже швидко.

«Саме тому хотів влаштувати їм маленьке свято і вважаю, що премії за їхні старання повинні відображатися на зарплатні щомісяця, а не лише на свята. Ці люди були вражені тим, що їх назвали «феями чистоти». Мені здається, вони отримали задоволення від урочистостей, а мені було приємно поспілкуватися з ними», – заявив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини