В міськраді презентували концепцію нічної підсвітки ЧНУ (відео)

12.10.2018

резиденція ЧНУПро необхідність нічної підсвітки архітектурної перлини міста, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, говорять давно. Чернівчани навіть петицію створювали, яка набрала необхідні 250 голосів, неодноразово звертались до вже екс-міського голови Каспрука, але справа не рухалась далі загальних розмов.

Сьогодні ж в міській раді зробили перший крок до того, щоб будівля ЧНУ нарешті була видимою для чернівчан і гостей нашого міста не тільки вдень, а й вночі. Університет планують підсвітити із застосуванням сучасних технологій «3D маппінг». На першій зустрічі представники міської влади, ректорату університету, громадські активісти та прості чернівчани обговорили усі деталі та нюанси, і відповідно після цього розробник презентує вже концепцію з урахуванням усіх побажань.

Також головним питанням було те, щоб гості міста милувались підсвіткою ЧНУ не через паркан і заґратовані ворота, а у більш цивілізований спосіб. Але як саме це буде враховано наразі поки невідомо, над цим будуть працювати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи