Через ремонт Соборної площі тролейбуси та автобуси змінять маршрути руху

12.10.2018

соборка_тролейбусУ зв’язку з проведенням робіт з капітального ремонту проїжджої частини площі Соборної з 15 жовтня до 15 грудня 2018р. буде перекрито рух транспорту по площі Соборній на ділянці від вул.І.Котляревського до вул.І.Франка курсування автобусів на міських автобусних маршрутах №6 «вул.Садова – вул.Заставнянська» та №29 «Автовокзал – вул.Луковецька» буде здійснюватись по маршруту: вул.Героїв Майдану, площа Соборна, вул.29 Березня та у зворотньому   напрямку.

Курсування автобусів на міському автобусному маршруті №9-А «завод Гравітон – площа Соборна» буде продовжено до магазину «Колос» по площі Соборній, вулицях І.Франка, Університетській до вул.С.Бандери (кінцева) та у зворотньому напрямку по вул.С.Бандери, вул.А.Міцкевича, вул.І.Франка, площі Соборній.

Курсування тролейбусів на міських тролейбусних маршрутах №6 та  №6-А «вул.Південно-Кільцева – площа Соборна» буде здійснюватись по вул.Героїв Майдану, вул.Бахрушина (центральний ринок), вул.О.Поповичва, вул.А.Ончула (кінцева), – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини