На Буковині «батьківщинівці» спростували фейки, які поширюють про Юлію Тимошенко, і вказали на фальшивий патріотизм влади

09.10.2018

прес-конф.Перший заступник голови обласної «Батьківщини» Василь Мельник на прес-конференції у Чернівцях пояснив походження фейків, які поширюють про Юлію Тимошенко, та назвав тих, чиї дії насправді йдуть на користь країни-агресора – Росії.

Збільшення кількості неправдивих повідомлень про лідерку ВО «Батьківщина» Василь Мельник пов’язав з наближенням президентських виборів, у яких, за попередніми даними, лідирує саме Юлія Тимошенко.

«Бруду дуже багато, тематика його найрізноманітніша, – каже партієць. – Минулого тижня в сусідніх областях навіть з’являлися бігборди з приводу якихось невідомих стосунків Юлії Тимошенко з російською православною церквою – навіть до такого додумались. Але все це фейки, брудні технології і спроби змістити Юлію Володимирівну з лідерської позиції напередодні президентських перегонів. Це все якраз є ширмою для прикриття відсутності патріотизму у самої влади».

Василь Мельник заявив, що «сьогодні Юлія Тимошенко очолює всі рейтинги за результатами всіх соцдосліджень, фактично – є лідером національної підтримки. І той Новий курс, який вона представляє, якраз і є виходом із ситуації, в якій опинилася Україна».

Водночас партієць заявив, що «саме Порошенко відповідальний і за призначення кадрів, і за дії влади, які мають антинародний характер, і за провал реформ, і за те, що вони є бутафорськими». Серед прикладів цього він назвав і Мінські угоди, на які погодився президент і які не принесли Україні жодних позитивів, і призначення кума Путіна Медведчука в контактну групу в цих перемовинах, і нещодавній скандал з топ-чиновником українських спецслужб Семочком,  яких виявився тісно пов’язаним з РФ тощо.

На запитання журналіста Василь Мельник категорично заперечив будь-які паралелі між Новим курсом, який пропонує Юлія Тимошенко, і програмою президента Порошенка, головним гаслом якої було «Жити по новому». «Батьківщинівець» заявив, що Новий курс України широко обговорюється громадянами, до його творення і вдосконалення долучаються представники професійних і наукових еліт, практики, пропозиції підсумовуються на широкомасштабних форумах, і в Новому курсі є «бачення рішення ВСІХ проблем, на користь не олігархів, а всіх українців».

Також партієць додав, що остаточні відповіді щодо ставлення до країни-агресора Юлія Тимошенко дасть на форумі, який пройде у Києві наприкінці жовтня і буде присвячений питанням безпеки і співпраці України з НАТО.

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини