Маємо надію, що до кінця року зможемо завершити ремонт на більшості вулиць міста, – Богдан Ковалюк

25.09.2018

ковалюкПопередня міська влада полюбляла скаржитися на те, що депутати блокують їм роботу та не дають можливість проводити ремонт вулиць. Хоча ще торік народні обранці пропонували дозволити департаменту ЖКГ проводити роботи без конкурсів на обсяг допорогових закупівель. Тільки щоби встигнути бодай якісь вулиці поремонтувати.

Про ремонт капітальний ремонт дороги на проспекті Незалежності в ефірі радіостанції «Буковинська хвиля» 100.0 FM розповів депутат міськради Богдан Ковалюк.

“Цьогоріч ніхто не втручався у формування програми ремонту доріг. Ніхто не блокував виділення коштів на ремонт доріг. Більше того, депутатський корпус задекларував і підтримав ідею виділити 100 мільйонів гривень на дороги”, – каже Богдан Ковалюк.

Коли ж 26 липня депутати відсторонили з посади мера Олексія Каспрука, то змогли побачити на власні очі, в якому занедбаному стані перебуває місто. Зокрема, освоєно лише 5% коштів і, здебільшого, це була виплата авансів підряднику, наближеному до колишнього директора департаменту ЖКГ.

“Тому після 26 липня, зважаючи на те, що майже 100 мільйонів було на рахунках і погода дозволяє, у міськраді ухвалили дозволити ремонтувати хоча б аварійні ділянки, де склалася кричуща ситуація”, – каже депутат.

Наразі вдалося вже закінчити низку об’єктів – понад 15 з них виконано. Близько ще 17 перебувають у стадії ремонту або вже завершені. Пан Богдан висловлює сподівання, що нова влада зможе до кінця року зробити такі стратегічні для міста об’єкти, як проспект Незалежності і розпочати роботи на Головній та Гагаріна, – пише promin.cv.ua.

“Олексій Павлович декларував та анонсував, що хоче розпочати ремонт на Проспекті. Як виявилося, його слова і робота – різні речі. Коли ми розпочали вивчати, на якій стадії перебуває ця робота, на момент відсторонення мера була лише візуалізація того, як мав би виглядати оновлений Проспект і технічне завдання до проекту. Станом на 26 липня, коли потрібно було вже завершувати проект, в наявності не було нічого. Тож, зараз доводиться понаднормово працювати та стимулювати виконавців, роз’яснюючи їм, що це вкрай потрібно для міста. Дякую, що не всі чиновники байдуже ставляться до роботи та готові долучитися навіть у вільний час і виконувати роботу на користь Чернівців”, – каже депутат.

Як відомо, минулого тижня вже привезли готову проектно-кошторисну документацію, яка дозволяє невдовзі розпочати тендер на проведення ремонтних робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини