Голова Чернівецької облради Іван Мунтян привітав односельчан з 600-річним ювілеєм

24.09.2018

мунтянУрочисті та святкові заходи з нагоди 600-річчя від дня першої письмової згадки та храмового свята відбулися у с. Опришени Глибоцького району 22 вересня. Привітав громаду села та численних гостей урочистостей зі знаменним ювілеєм голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Я надзвичайно гордий з того, що народився, виріс і навчався в Опришенах: тут живуть мої рідні та близькі, мої добрі друзі та приятелі; тут знаходиться моя батьківська хата. Тому вважаю за велику честь те, що вперше був обраним депутатом обласної ради саме від Опришен. Пам’ятаю, що тоді виконав свою передвиборчу обіцянку – побудував у селі асфальтну дорогу. Мабуть саме ця дорога дала мені дорогу у політику. Адже на Буковині так здавна заведено, що люди оцінюють ґазду за його рідним селом чи містом: якщо там зумів навести порядок, наведе скрізь. Хочу щиро подякувати моїм односельчанам за підтримку та довіру, обіцяю, що й цього разу не підведу», – відзначив посадовець у своєму вітальному слові.

Відтак, Іван Мунтян нагородив Почесними відзнаками Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною» учасника бойових дій в антитерористичній операції на Сході України Георгія Безушка і голову Чернівецького обласного Товариства румунської культури імені Міхая Емінеску Василя Бику. Жителів Опришен, які зробили вагомий внесок у розвиток села, збереження та популяризацію автенчиної культури і традицій керівник представницької влади краю відзначив Почесними грамотами, годинниками та Подяками Чернівецької обласної ради, – повідомляє прес-служба облради.

11

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи