Каспрук збрехав, що у нього була готова документація на капітальний ремонт проспекту Незалежності

23.09.2018

проспектПро це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Чернівецької міської ради Володимир Бешлей. Зокрема, обранець розповів, що вже готова проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт Проспекту.

“Вчора з Івано-Франківська привіз проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт проспекту Незалежності. В результаті нашої оперативної та плідної співпраці з проектантами «Урбан Прогрес» ми вже отримали на руки ґрунтовну та якісну проектну документацію, яка складається з п’яти томів. Без цих документів міська рада не могла оголосити тендер, щоб визначити підрядника на виконання ремонтних робіт. Можна сказати, що з цього моменту фактично дано старт довгоочікуваному ремонту центральної дорожньої артерії нашого міста. Сподіваємось, що погода дасть нам можливість завершити розпочате вже в цьому році!”, – повідомив депутат.

Варто зазначити, що анонсований капітальний ремонт проспекту Незалежності, знятим за бездіяльність екс-мером Олексієм Каспруком, так і не відбувся.

 “25 травня 2018р. усунутий за бездіяльність екс-мер Олексій Каспрук презентував чернівчанам віртуальний проект ремонту проспекту Незалежності! Насправді, тоді в Чернівцях проектної документації з мокрими печатками та відповідними погодженнями взагалі не було!

Незважаючи на це, в мерії заявляли, що цей проект в червні пройде експертизу, а вже в липні відбудеться тендер на визначення підрядника. Але цього не було зроблено! Виявляється, що наміри Олексія Каспрука відремонтувати проспект Незалежності були його черговим фейком! Так як і решта його пустих обіцянок відремонтувати інші дороги в Чернівцях”, – додав Володимир Бешлей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини