На Буковині через п’яного водія загинув 10-річний хлопчик (фото)

22.09.2018

1 — копияПовідомлення про ДТП з потерпілими надійшло до поліції 21 вересня близько 20:30 години. У селі Романківці, Сокирянського району мікроавтобус «Mercedes-Benz Sprinter» під керуванням 38-річного водія в’їхав у припарковану на узбіччі вантажівку «ЗІЛ». За попередньою інформацією, шофер керував транспортом напідпитку.

Від отриманих внаслідок зіткнення травм на місці аварії загинув 10-річний пасажир мікроавтобуса. Шофер і ще двоє пасажирів, віком 34 і 37 років, отримали закриті черепно-мозкові травми й множинні забої. Потерпілих госпіталізовано до Сокирянської центральної районної лікарні. Усі вони є жителями села Романківці.

Водія мікроавтобуса поліцейські затримали.

Наступне повідомлення про ДТП зі смертельними наслідками працівники поліції отримали через дві години.

У селі Сергії Путильського району 49-річний житель Вижниччини не впорався з керуванням автомобілем «ВАЗ-21144». Легковик з’їхав з проїжджої частини дороги в кювет і перекинувся.  Під час автопригоди смертельно травмувалася 35-річна пасажирка автомобіля.

Жінка загинула на місці події. Водія транспортного засобу з політравмою госпіталізовано до Путильської центральної районної лікарні.

За обома фактами трагічних дорожньо-транспортних пригод слідчі розпочали кримінальні провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі проводяться досудові розслідування, – повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

2 — копия

4 — копия

3 — копия

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини